Skip to main content

ΓΡΙΦΟΣ – ΔΙΑΛΕΞΕ ΠΟΡΤΑ

⚜️ Πολύ παλιά σε κάποιο κάστρο, ένας αθώος καταδικάστηκε σε θάνατο. Ο Βασιλιάς τον έβαλε να διαλέξει τον τρόπο που θα πεθάνει σε ένα από τα 3 παρακάτω δωμάτια!
Πίσω από την πόρτα 1 υπάρχουν τεράστιες φλόγες που κατακαίνε όλο τον τόπο!
Πίσω από την πόρτα 2 υπάρχουν άγρια λιοντάρια που έχουν 2 μήνες να φάνε, έτοιμα να τον κατασπαράξουν!
Και τέλος πίσω από την πόρτα 3 υπάρχουν φρουροί με γεμάτα όπλα έτοιμοι να τον πυροβολήσουν! ⚜️

Προφανώς, και βρήκες τη λύση στο γρίφο.

Αν σου αρέσει το παιχνίδι και η περιπέτεια ΜΠΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ESCAPE ROOM.

Τα Δωμάτια Απόδρασης είναι οι χώροι που φιλοξενούν πρωτότυπα ομαδικά παιχνίδια γρίφων, περιπέτειας και μυστηρίου! Οι παίκτες καλούνται λύσουν τους γρίφους, να βρουν λέξεις ή κλειδιά, να αποκρυπτογραφήσουν κωδικούς για λουκέτα, να ενεργοποιήσουν μηχανισμούς, να ανακαλύψουν μυστικά περάσματα και να ελευθερωθούν, πριν ο χρόνος λήξει!

Στην Escaped θα βρείτε 4 διαφορετικά παιχνίδια, κυρίως για ενήλικες. Κάθε δωμάτιο απόδρασης είναι μοναδικό και πρωτότυπο. Το κάθε παιχνίδι έχει διαφορετικό θέμα και σενάριο και έτσι οι χώροι είναι διαμορφωμένοι ανάλογα για να παραπέμπουν στην εποχή ή στο φανταστικό μέρος που διαδραματίζεται η ιστορία. Σε κάποια από τα «δωμάτια» δε θα είστε μόνοι…

Τα δωμάτια της Escaped το 2021

Στο “ΝΕΜΟ“, ένα παιχνίδι βασισμένο στο μυθιστόρημα “20.000 λεύγες κάτω από τη θάλασσα”, θα μπείτε στο θρυλικό υποβρύχιο ΝΑΥΤΙΛΟΣ και θα πρέπει σε 90 λεπτά να καταφέρετε να αποδράσετε, όμως ο ημίτρελος Captain NEMO ίσως σταθεί εμπόδιο στα σχέδιά σας.

Αν είσαι νοσταλγός των 80ς, στο OtherSide, που είναι βασισμένο στη σειρά του Netflix “Stranger Things”, θα κάνετε με την ομάδα σου μια μεγάλη διαδρομή στους χώρους της σειράς, λύνοντας γρίφους μέσα στη δεκαετία του 80, με μουσικές και περάσματα από άλλη διάσταση…

Στο Immortal θα μπεις στο κάστρο του Αθάνατου στη Σκοτία ψάχνοντας έναν αμύθητο θησαυρό. Μέσα από μια μυθιστορηματική πλοκή και εξερευνώντας όλους τους χώρους ενός τεράστιου στοιχειωμένου μεσαιωνικού κάστρου, θα πρέπει να καταφέρεις να ξεφύγεις πλούσιος… ή τουλάχιστον ζωντανός!

Αν είσαι ικανός ντετέκτιβ, τότε η υπόθεση “Φάντασμα της Όπερας”, είναι για σένα. Το “Phantom of The Opera” είναι ενα μεγάλο περιπετειώδες και σκοτεινό δωμάτιο απόδρασης, για πιο… ατρόμητους εξερευνητές! Μια πρωτότυπη ιστορία, βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του 1909, ψάχνει λύση!

ΟΛΑ τα δωμάτια της Εscaped απευθύνονται αποκλειστικά σε ενήλικες, είναι για 2 έως 4 άτομα και δεν είναι κατάλληλα για μικρά παιδιά.
Για να κάνετε κρατηση, δείτε όλες τις διαθέσιμες ώρες κάτω από το κάθε δωμάτιο στην αρχική σελίδα, αφού πρώτα διαλέξετε ημέρα, δίπλα από το ΒΡΕΣ ΩΡΑ ΤΩΡΑ.

ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ESCAPE ROOM

κερδίζεις μια μοναδική εμπειρία, μέσα από την περιπέτεια, την αγωνία για επίλυση, το πάθος για εξερεύνηση, την ιστορία, τη μουσική και τη συνολική ατμόσφαιρα διασκέδασης του παιχνιδιού!

Διάβασε εδώ περισσότερα για το ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ESCAPE ROOMS

Επικοινωνία: info@escaped.gr