“Μια συλλογή 42 γρίφων για όλους σε ένα Escape Book”

Άμεση Αγορά!

  Μετά από 7 χρόνια εμπειρίας στη δημιουργία escape rooms, o Γιώργος Κωστάκης, με την υποστήριξη του EscapeAll και με τη βοήθεια των χορηγών που έχουν μπει στα Credits, εκδίδει το γριφοβιβλίο “BIBLE OF RIDDLES – AZ42”!

Λεπτομέρειες

  •   Στις 107 σελίδες του BIBLE OF RIDDLES – AZ42, θα βρείς κρυμμένα στοιχεία και έγχρωμες εικόνες για να λύσεις 42 γρίφους, σπαζοκεφαλιές, παζλς, κρυπτογραφίες, κώδικες, και αινίγματα!

  •   Λατρεύεις τους γρίφους και τα escape rooms? Αυτό το βιβλίο είναι ένα φορητό “Δωμάτιο Απόδρασης”! Μπορείς να το έχεις μαζί σου παντού και να λύνεις γρίφους… ακόμα και στην παραλία! 

  •   Για να λύσεις τους 42 γρίφους θα χρειαστείς ένα μολύβι, ένα ψαλιδάκι και στοιχεία που θα βρεις στο διαδίκτυο ή στις τελευταίες σελίδες! Η απάντηση του κάθε γρίφου μπορεί να είναι στοιχείο για επόμενο γρίφο. Οι βοήθειες αλλά και οι λύσεις δίνονται επίσης στο τέλος του BORAZ42!


ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ

Εδώ μπορείτε να αγοράσετε το γριφοβιβλίο
BIBLE OF RIDDLES – AZ42
και να το παραλάβετε στο χώρο σας ή από το Escaped

Κόστος 12,00 EUR (+ έξοδα αποστολής)

*Για παραλαβή από το κατάστημα Εscaped, επιλέξτε πληρωμή χωρίς έξοδα και παραλαμβάνετε καθημερινά και ΣΚ εκτός Δευτέρας από 18.30 – 23.59. 

FOR EUROPE OR US ORDERS —>

Διεύθυνση

Κωνσταντινουπόλεως 65,
Αιγάλεω - ΤΚ 12242

Λήψη οδηγιών

Επικοινωνία

Τηλ: 213 0356553

E-mail: info@escaped.gr

Άμεση Κλήση

WebDesign by: gili-design